Tid for tur! Trondheim-Pasvik og heimatt

Turklar Honda
Planane eg har lagt for årets motorsykkeltur er ambisiøse. Eg skal heilt til Nordkapp, Kirkenes, og den russiske grensa. Ruta er 3518km — én veg! Sjå ruta på kartet her: http://goo.gl/maps/LUjmI. Når eg startar på turen no so har motorsykkelen gått 65009km.

Eg har sett følgande mål for turen, i kronologisk rekkefølge:

 • Villmarksvegen langs Røssvatnet
 • Rago v/ Øyrane Camping
 • Stetind (klatre opp Halls Fortopp hvis det er veir til det)
 • Skjomenfjellet
 • Senja
 • Den gamle postvegen mellom Alta og Kautokeino (Giargiavegen)
 • Nordkapp
 • Batnesatfossen (evt. so langt eg kjem meg innover)
 • Hamningberg
 • Kirkenes
 • Grense Jakobselv
 • Pasvik

Eg reknar med å oppleve både tekniske problem, nestenulykker, dårleg veir, ulv, bjørn og hubro. Men eg har forberedt meg so godt eg kan. Med tanke på bagasje og veistandard vil eg rekne med å slite ut kjede+drev samt både for- og bakdekk. Og meg sjølv :)

Eg skal forsøke å publisere jamnlege innlegg på denne bloggen. Hovedtyngda av bileta vil havne på Google Picasa/Google Plus. Sidan publiseringa blir gjort frå telefon/pad så blir det antakeligvis korte tekstar med bilete tatt med telefon undervegs. På stader med wifi kjem eg til å publisere større samlingar bilete frå fotoapparatet.

Som i fjor so kan ein sjå den omtrentlege posisjonen min ved å klikke på oppe på menyen.

Kom gjerne med innspel til sjåverdighetar eg burde besøke underveis. Avreise blir enten i ettermiddag eller i morgon tidlig.

Leave a Reply